Welcome to the LimeSurvey Community Forum

Ask the community, share ideas, and connect with other LimeSurvey users!

ERROR after updating to LS 6.4.0

  • samarta
  • samarta's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Junior Member
  • Junior Member
More
5 months 1 week ago #253625 by samarta
ERROR after updating to LS 6.4.0 was created by samarta
  Please help us help you and fill where relevant:
Your LimeSurvey version: 6.4.0
Own server or LimeSurvey hosting: Own server
Survey theme/template:
==================
after updating to LS 6.4.0 from LS 6.3.9 I can not login and hola this error500: Internal server error Property "User.user_status" is not defined.An internal error occurred when the web server was processing your request.
Please contact Administrator to report this problem.
 

Please Log in to join the conversation.

  • DenisChenu
  • DenisChenu's Avatar
  • Offline
  • LimeSurvey Community Team
  • LimeSurvey Community Team
More
5 months 1 week ago #253661 by DenisChenu
Replied by DenisChenu on topic ERROR after updating to LS 6.4.0
Can you open home page on another browser and test again ?

github.com/LimeSurvey/LimeSurvey/blob/ma...dates/Update_619.php

And please : report the issue

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand , plugin development .
I don't answer to private message.

Please Log in to join the conversation.

  • samarta
  • samarta's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Junior Member
  • Junior Member
More
5 months 1 week ago #253699 by samarta
Replied by samarta on topic ERROR after updating to LS 6.4.0
Hi,

>Can you open home page on another browser and test again ?

I have done that and it didn't work. I've restarted apache and the issue remained.

After a while (30 min or so) everything was fine.

This happened in 2 machines. One I use for testing purposes and the other one is a production system with 300 users.

 Sould I report the issue in the bug tracker ?

Thank you,

João Sá Marta
 

Please Log in to join the conversation.

  • DenisChenu
  • DenisChenu's Avatar
  • Offline
  • LimeSurvey Community Team
  • LimeSurvey Community Team
More
5 months 1 week ago #253702 by DenisChenu
Replied by DenisChenu on topic ERROR after updating to LS 6.4.0
Yes ! Please !

30 min, maybe some DB caching ? Strange …

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand , plugin development .
I don't answer to private message.

Please Log in to join the conversation.

More
1 month 2 weeks ago - 1 month 2 weeks ago #260119 by cavo789
Replied by cavo789 on topic ERROR after updating to LS 6.4.0
**For info**

I've upgraded from 6.2.4 to 6.5.1 and I've the exact same fatal error.

I've checked my DB and the field is well there with the correct value.

I can't access the admin page on my machine and using a virtual machine... but a colleague can well make a login as admin and see the upgrade has been done.

Very strange to me since it's a PHP fatal error; on the server thus, and should be KO for everyone; not just for me.

So, ok, the colleague can work on the admin, I'll suppose something like a cache...

(and now, after perhaps 20 minutes it works too on my machine)
Last edit: 1 month 2 weeks ago by cavo789. Reason: add last line

Please Log in to join the conversation.

Lime-years ahead

Online-surveys for every purse and purpose