Session Error with IE11 / Win 8.1

More
10 months 2 weeks ago #188340 by FlowinBeatz

jelo wrote: How do you come to that conclusion?

The case here is a running LS 3.17.5+190604 with a closed corporate user base with IE11/Win8.1 . The code changed with the missing ICO validation was done way later.


Changing the session name from the default to a unique one seemed to have fixed the issue here.
That wouldn't help when the missing ICO validation where in place.


I guess it‘s because we also opened a support ticket and our developer provided some extra information ;-)

However, LS will be a bit more stable with this commit.

Thank you all!

Please Log in to join the conversation.

More
10 months 2 weeks ago #188341 by jelo

FlowinBeatz wrote: I guess it‘s because we also opened a support ticket and our developer provided some extra information ;-)

We are beyond guessing. I trust your statement about running version "LS 3.17.5+190604". That information rules out certain bugs which were introduced later.
Feel free to post the extra information from your developer here.

The meaning of the word "stable" for users
www.limesurvey.org/forum/development/117...ord-stable-for-users

Please Log in to join the conversation.

More
10 months 1 week ago #188375 by ollehar
True, the bug with the favicon was introduced in 3.17.10+190821.
The following user(s) said Thank You: DenisChenu

Please Log in to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now