Deleting response - 500 error

More
1 day 23 hours ago - 1 day 23 hours ago #234180 by doesthiswork
Your LimeSurvey version: 3.28.35+221025
Own server
==================
Hi,
when trying to delete responses in any survey I get following error page 
The responses seem to be deleted but it is still quite irritating.
I found following message in the apache logs:
192.168.1.1 - - [24/Nov/2022:10:41:55 +0100] "POST /index.php/admin/responses/sa/actionDelete/surveyid/742337 HTTP/1.1" 500 7981 "https://survey.mydomain.com/index.php/admin/responses/sa/browse/surveyid/742337"
I tried restarting the server and I did the in data integrity check and delete all the old tables.
I tried multiple browsers (Firefox, Edge, Chrome) but I get the error in all of them.
Does anyone have an idea on where to look or on how to fix it?

Best regards
Attachments:
Last edit: 1 day 23 hours ago by doesthiswork.

Please Log in to join the conversation.

More
1 day 20 hours ago #234186 by holch
Replied by holch on topic Deleting response - 500 error
Did you search for the class 'ls\ajax\CHtml' that is claimed to be missing?

I answer at the LimeSurvey forum in my spare time, I'm not a LimeSurvey GmbH employee.
No support via private message.

Please Log in to join the conversation.

More
1 day 19 hours ago #234190 by doesthiswork

Did you search for the class 'ls\ajax\CHtml' that is claimed to be missing?
 
In which file would I look for that class?

Please Log in to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now