Error message. can't do anything

More
1 month 3 weeks ago #222366 by koogovzw
Best,
I get the following error '500: Internal Server Error Call to a member function getNodeAsArray() on null'
-when opening a survey.
-if I want to add a question (if I get into the poll)

Last week there was no problem at all. I changed nothing.
What can I do? I'm the main administrator.

Thank you!

Please Log in to join the conversation.

More
1 month 3 weeks ago #222368 by holch
First of all, it would be good to mention which version of LS you are running.

What happened between last week and this week?
- Limesurvey Update?
- Server update?

Usually a software does not just change and those errors don't just appear out of no where. So it would be good to determine where this might be coming from.

I answer at the LimeSurvey forum in my spare time, I'm not a LimeSurvey GmbH employee.
No support via private message.

Please Log in to join the conversation.

More
1 month 3 weeks ago #222408 by DenisChenu
You remove some QuestionTheme ?

I have this issue (in develop) when i remove some questionTheme

Must test in 5.X
Can you go to your Question Theme admin ?

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand , plugin development . I don't answer to private message.

Please Log in to join the conversation.

More
1 month 3 weeks ago - 1 month 3 weeks ago #222422 by tammo
I know:
* custom survey themes (2) were added
* custom question theme was added

I did this for this user. I have permissions to delete themes, but I have unsufficient permissions to delete the question theme.

I also cannot open existing surveys and add or delete questions.

LimeSurvey Cloud
Version 5.2.2
Ticket has been submitted


Tammo ter Hark at Respondage
For Limesurvey reporting, education and customized themes
respondage.nl
Last edit: 1 month 3 weeks ago by tammo.
The following user(s) said Thank You: DenisChenu

Please Log in to join the conversation.

More
1 month 3 weeks ago #222424 by DenisChenu
@tammo : i ghave this issue when testing develop with github.com/LimeSurvey/LimeSurvey/pull/2064 and revert after.
I can just hide it,
But i have same issue :)

When i talk from deletion : i think of FTP/SSH deletion. Didn't know it was on LS cloud.

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand , plugin development . I don't answer to private message.

Please Log in to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now