The titles and the first question of each of my question groups do not appear

More
1 year 2 months ago #199731 by GenevieveDery2020
The titles and the first question of each of my question groups do not appear in the questionnaire preview.

What I do I have to do ?

Thank you
The topic has been locked.
  • tammo
  • tammo's Avatar
  • Away
  • Official LimeSurvey Partner
  • Official LimeSurvey Partner
  • User support
More
1 year 2 months ago #199735 by tammo
The best thing to do here when you wnat people to help is:
Mention the version of LimeSurvey that you are using.
Mention the theme that you are using.
Show us an image of what you are referring to.

Thanks for helping the helpers.

Tammo


Tammo ter Hark at Respondage
For Limesurvey reporting, education and customized themes
respondage.nl
The following user(s) said Thank You: DenisChenu
The topic has been locked.
More
1 year 2 months ago - 1 year 2 months ago #199761 by GenevieveDery2020
Hello,

Thank you for the information. I'm not used to it yet.

I have version 3.22. I use LimeSurvey Fruity Theme. When I come to view my survey, I don't see the titles of the question groups and the main question. My survey is not yet activated, but I saw them all the time from the start.
Last edit: 1 year 2 months ago by GenevieveDery2020.
The topic has been locked.
More
1 year 2 months ago #199851 by Joffm
What are your settings here?



Volunteers are not paid.
Not because they are worthless, but because they are priceless
Attachments:
The following user(s) said Thank You: DenisChenu
The topic has been locked.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now