Problems logging in to admin section

More
10 months 3 weeks ago - 10 months 3 weeks ago #188894 by cubes
I've problems logging into to my admin section. It just cycled back to the login screen when I clicked log in.

I updated to the latest version and it's still doing the same, only now when I got to the root page (where it says choose a survey) it's now getting a 500 error Unable to create the cache directory.

Any ideas? The apache log files don't show anything.

edit: I've checked that the web user for this site has ownership of the files and directories.

The only thing the apache error log shows is "script not found or unable to stat: /home/survey/cgi-bin/ViewLog.asp" which I'm not sure is related or not, the file certainly doesn't exist.
Last edit: 10 months 3 weeks ago by cubes. Reason: adding info

Please Log in to join the conversation.

LimeSurvey Partners
More
10 months 3 weeks ago #188905 by cubes
Problem solved. The user had ran out of quota! Should have checked really :(
The following user(s) said Thank You: DenisChenu

Please Log in to join the conversation.

More
10 months 3 weeks ago #188916 by DenisChenu

cubes wrote: Problem solved. The user had ran out of quota! Should have checked really :(

Strangely : you don't have it in PHP/apache log file ?

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand , plugin development . I don't answer to private message.

Please Log in to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now