survey in multiple languages

More
1 year 4 months ago #182869 by la_lucky1
Please help,
I installed Version 3.16.1 + 190314. I have to program two questionnaires in 10 languages + basic English. In lime, when I try to put another language in it, it taps all languages into one ........

English (Base language):
shunudmedia.com/limesurvey/index.php/831157?lang=en

Arabic

shunudmedia.com/limesurvey/index.php/831157?lang=ar

Spanish

shunudmedia.com/limesurvey/index.php/831157?lang=es

Please help, ask for assistance,
Greetings
The topic has been locked.
LimeSurvey Partners
More
1 year 4 months ago #182873 by tpartner
It looks to me like the surveys are being presented in the correct languages - look at the "Next" button and the Arabic version is presented right to left..

Have you entered the question/answer translations for each language? LimeSurvey does not do that automatically.

Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.
Official LimeSurvey Partner - partnersurveys.com
The topic has been locked.
More
1 year 4 months ago #182875 by la_lucky1
when I put the translations .... it changes the basic language and all the others
the same thing I tried with an older version ... it gets under Question type - Multiple choice :(
The topic has been locked.
More
1 year 4 months ago #182877 by tpartner
Sorry, I cannot help, the translations work correctly for me.

Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.
Official LimeSurvey Partner - partnersurveys.com
The topic has been locked.
More
1 year 4 months ago #182878 by la_lucky1
I put the labels of the sub-questions in another language and it changed the basic language :(... Please, test it..from English to Arabic in multiple choices

shunudmedia.com/limesurvey/index.php/911681?lang=en


shunudmedia.com/limesurvey/index.php/911681?lang=ar


Thanks for the help
The topic has been locked.
More
1 year 4 months ago #182879 by tpartner
As I said, it works as expected for me. All I can suggest is updating to the latest version - 3.17.0

Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.
Official LimeSurvey Partner - partnersurveys.com
The topic has been locked.
More
1 year 4 months ago #182880 by holch
Replied by holch on topic survey in multiple languages
I tested your surveys as well and the links show the correct languages. If I click on the english version I receive it in English, when I click on the Arabic version I receive it in Arabic. I can also use the language switcher and it changes the language. Only problem that i see is that when I switch from Arabic to English, the English is also right aligned.

I answer at the LimeSurvey forum in my spare time, I'm not a LimeSurvey GmbH employee.
No support via private message.
The topic has been locked.
More
1 year 4 months ago #182881 by la_lucky1
This was the last version ... I tried an older one, the same problem appeared ...the sub-questions are in Arabic and not in English ...
I have to do a 10-language questionnaire .... and I can not put the labels with the translations ....
..until now is not anyone encountered a similar problem ....:(

Thanks for the help
The topic has been locked.
More
1 year 4 months ago - 1 year 4 months ago #182894 by la_lucky1
Hello,
Thanks for trying to help me. I attached pictures
Attachments:
Last edit: 1 year 4 months ago by la_lucky1.
The topic has been locked.
More
1 year 4 months ago #182895 by la_lucky1
I deactivated everything and again tried to put the foreign languages

English (Base language):
shunudmedia.com/limesurvey/index.php/911681?lang=en
Arabic:
shunudmedia.com/limesurvey/index.php/911681?lang=ar
The topic has been locked.
More
1 year 4 months ago #182896 by holch
Replied by holch on topic survey in multiple languages
No one can see anything on these tiny screenshots you are posting.

I answer at the LimeSurvey forum in my spare time, I'm not a LimeSurvey GmbH employee.
No support via private message.
The topic has been locked.
More
1 year 4 months ago - 1 year 4 months ago #182897 by la_lucky1
hopefully open....

This browser does not support PDFs. Please download the PDF to view it: Download PDF

Attachments:
Last edit: 1 year 4 months ago by la_lucky1.
The topic has been locked.
More
1 year 4 months ago - 1 year 4 months ago #182901 by la_lucky1
When I add manually to each line of translation, the same problem is not observed. When I use the quick add feature ... there is a bug ... I imported the questionnaire into a demo ..... I tried the same on different browsers

https://demo.limesurvey.org/index.php?r=admin/survey/sa/view/surveyid/54828


Thanks again for the tips
Last edit: 1 year 4 months ago by la_lucky1.
The topic has been locked.
More
1 year 4 months ago #182902 by tpartner
When using Quick Add, how are you separating the codes and label strings?

Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.
Official LimeSurvey Partner - partnersurveys.com
The topic has been locked.
More
1 year 4 months ago - 1 year 4 months ago #182906 by DenisChenu
{tab} or ; if i remind ?

With multiple language
CODE;language 1;language 2

It work on 2.6lts
It work when you copy paste from LibreOffice Calc (in 2.6lts)

Oups … @tparner ask a question to user …

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand , plugin development . I don't answer to private message.
Last edit: 1 year 4 months ago by DenisChenu.
The topic has been locked.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now