CDbCommand failed to execute the SQL statement: SQLSTATE[42S22]

More
1 year 10 months ago #174678 by izzysteve
Hi,

New to LimeSurvey and installed on my host from download yesterday.

I created a survey, and then wanted to try it out so I copied it (so my original was still clean). Activated the copy and getting the error message in subject when I click Submit.

I found somewhere how to turn on debug, so I did and attach the dump.

I have seen this error on other posts, but they all seem either old or inconclusive.

Help greatly appreciated.

Thanks
Attachments:
The topic has been locked.
LimeSurvey Partners
More
1 year 10 months ago - 1 year 10 months ago #174694 by DenisChenu
@jelo : you test on last version ? It's a terribely awfull issue here …
Have you a 1331 question in group 42 ?



EDIT : sorry : think you import included lss … but no lss included

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand , plugin development . I don't answer to private message.
Last edit: 1 year 10 months ago by DenisChenu. Reason: see EDIT
The topic has been locked.
More
1 year 10 months ago #174699 by izzysteve
@jelo, thanks so much for your suggestions.

I believe I am right up to date on the version as only just installed - Version 3.14.9+180917

I tried your export/import approach to a new survey; activated and it worked fine.

Given the source survey in each case (the initial copy, then the export/import) has not changed, I assume there is a bug in the copy function?

Unless there are any other suggestions, I will raise a bug with the LS team.

Thanks again @jelo
The topic has been locked.
More
1 year 10 months ago #174707 by izzysteve
lsa file as requested

This survey (191564) and the lss I attached to the bug report is the one that crashes with the dump
Attachments:
The topic has been locked.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now