PASSTHRU version 3.0

More
1 year 10 months ago - 1 year 10 months ago #173589 by stephanied
I've recently upgraded to version 3.0 from 2.73.1 which has made the panel integration not work. I've looked around the forums and it seems like others are having this issue. It looks like a bug was recently reported about this: bugs.limesurvey.org/view.php?id=13903 for closed surveys (which I am currently using). But when I try an open survey the parameter still does not work. Am I missing something or is there really a bug?

I have a question at the beginning of the survey that is supposed to read the id from the start URL, but I cannot get it to work.

Question: title = id and panel integration = id
start URL: company.limequery.com/521647?id=157619&token=jryAdkkPz8bAwMF
end URL: company.com/complete.php?id={PASSTHRU:id }

I've also tried end URL: company.com/complete.php?idout={PASSTHRU:id }
Last edit: 1 year 10 months ago by stephanied.
The topic has been locked.
LimeSurvey Partners
More
1 year 10 months ago #173591 by Joffm
Replied by Joffm on topic PASSTHRU version 3.0
Hi,
I also didn't get the PASSTHRU to work. Version 3.14.8+180829

But with this Panel integration setting


I just use end URL: company.com?id={title} everything is fine.




To be honest I never used "PASSTHRU" before; I always did it like this.

Best regards
Joffm


Volunteers are not paid.
Not because they are worthless, but because they are priceless
Attachments:
The following user(s) said Thank You: DenisChenu
The topic has been locked.
More
1 year 10 months ago #173616 by stephanied
Replied by stephanied on topic PASSTHRU version 3.0
I cannot get the parameter/panel integration to work at all. I've tried open/closed surveys, PASSTHRU/id={title}, I've also tried changing the parameter to title={title} just in case "id" was causing issues. Also tried various question types for the parameter question (short/long free response, eqn, text). No results...

Even when I execute any surveys that were made pre-upgrade, the question linked to the parameter does not read the parameter value.

How do I report this bug?
The topic has been locked.
More
1 year 10 months ago #173619 by Joffm
Replied by Joffm on topic PASSTHRU version 3.0
Hi,

I've recently upgraded to version 3.0 from 2.73.1

Is it really true that you updated to 3.0?
This was the very first version of this new branch. Now the latest release is 3.14.8.
So you should update to the latest version.

Then first try to get the panel integration to work just to prefill a short text question with the GET parameter.
If you are successful set the end url to what I recommended.

And as Jelo said: There is already a bug report about the PASSTHRU issue.
So hopefully it will be fixed soon.

Joffm


Volunteers are not paid.
Not because they are worthless, but because they are priceless
The topic has been locked.
More
1 year 10 months ago #173622 by stephanied
Replied by stephanied on topic PASSTHRU version 3.0
Yes, you are correct I updated to version 3.14.8

I cannot get the panel integration to prefill a short text question. There must be something I'm missing.


Do you mind looking at the files I have attached?

start url: https://company/611171?newtest=Y&lang=en&title=111
end URL: https://company/complete.php?
also tried https://company/complete.php?title={title}
Attachments:
The topic has been locked.
More
1 year 10 months ago #173624 by stephanied
Replied by stephanied on topic PASSTHRU version 3.0
I compared our survey structures but was unable to identify the issue. I really appreciate your help. I have attached an .lss
Attachments:
The topic has been locked.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now