Urdu Language Problem

More
7 months 2 weeks ago - 7 months 2 weeks ago #229256 by nsbstat
Dear LS Community,

I am experiencing a strange problem with Urdu translation. Each sentence is being translated correctly, but the last character is not appearing. The following screen shot may help (Only last character is missing on all mentioned spots)




Regards,
Last edit: 7 months 2 weeks ago by holch. Reason: Code caused by pasted image deleted.
The topic has been locked.
More
7 months 2 weeks ago #229258 by Joffm
Replied by Joffm on topic Urdu Language Problem
Please, do not double post.

And do not copy/paste images. Attach them as you did in your other post about this.

Why di8 you answer the initial questions about version, hosting, used theme?

Joffm


Volunteers are not paid.
Not because they are worthless, but because they are priceless
The following user(s) said Thank You: DenisChenu
The topic has been locked.
More
7 months 2 weeks ago #229261 by nsbstat
Replied by nsbstat on topic Urdu Language Problem
Dear Joffm,

Accept my apologies. I am new to this forum and I could not submit question/problem properly.

LimeSurvey versión: Version 3.28.13+220531
Where hosted: Linux shared hosting
Which theme is used: SkelVanilla

I am experiencing the same problem with other versions and themes.

Regards,
Nadeem
The topic has been locked.
More
7 months 2 weeks ago #229265 by holch
Replied by holch on topic Urdu Language Problem

I am experiencing the same problem with other versions and themes.


That is why we don't like if people post twice. I just asked you about what happens with other themes in the other thread. I'll close this one.

I answer at the LimeSurvey forum in my spare time, I'm not a LimeSurvey GmbH employee.
No support via private message.
The topic has been locked.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now