Custom Question Theme

More
4 months 3 weeks ago #219101 by edwin1028!
Hi Everyone!

I'm new to LimeSurvey (version 5x) and I have installed a question theme named Social-Value-Orientation (extends list-radio) created by Tony Partner, however after using it as a question type when I preview the Survey, it's still showing the default List-radio option. I was expecting an output same from the attached image.

Can anyone help/explain if what is happening? Thank you so much.
 
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

More
4 months 3 weeks ago - 4 months 3 weeks ago #219105 by Joffm
Replied by Joffm on topic Custom Question Theme
Hi,
1. Did you install the theme?
before:
 

after:


2. Did you select "Social Value Orientation Scale" as question type?
 

3. Do you have correct settings in "custom options" and "answer options"?

If "yaes", you should see something like this (here in version 5.1.2.)
 


Volunteers are not paid.
Not because they are worthless, but because they are priceless
Attachments:
Last edit: 4 months 3 weeks ago by Joffm.

Please Log in to join the conversation.

More
4 months 3 weeks ago #219118 by edwin1028!
Replied by edwin1028! on topic Custom Question Theme
Hello Joffm,
Thank you for the response. For your 1st & 2nd question Yes but for the 3rd one clearly No, I missed to follow the setting for the answer options and had to update it. After doing so, the "Social-Value-Orientation" theme is in place, the only issue is the CSS is not applied, but when I check on the link the svo.css and script is loaded. This one I still need to investigate.

Here's how it looks now:
 
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

More
4 months 3 weeks ago #219139 by tpartner
Replied by tpartner on topic Custom Question Theme

After doing so, the "Social-Value-Orientation" theme is in place, the only issue is the CSS is not applied, but when I check on the link the svo.css and script is loaded.

Maybe this bug - bugs.limesurvey.org/view.php?id=17538.

A quick workaround is to add this to the start of svo.js:

$('link[rel="stylesheet"][href$="svo.css"]').removeAttr('media');

Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Please Log in to join the conversation.

More
4 months 3 weeks ago #219140 by edwin1028!
Replied by edwin1028! on topic Custom Question Theme
Hi Tony, It's now working perfectly. Thank you so much!

Please Log in to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now