Can't enter the Theme Template Editor

More
2 months 2 weeks ago - 2 months 2 weeks ago #219829 by lucasbenevides2
I am using the Version 3.27.16 community edition.

I want to customize the limesurvey layout, make some simple modifications in the header and other details.

But when I click, at the "Survey general settings: screen" on the button "Open template editor in new window", the template editor opens.
The problem is that I can't advance, because theh checkbox Show Policy  does not work. I click on it but it doesn't get checked.

[EDIT: I deleted the long text which was supposed to be an image for readability of the post - holch]

I think it is a bug.
I have tried on Hoogle Chrome, Micorosft Edge and Mozilla Firefox unsucsessfully.

Thanks in advance
Last edit: 2 months 2 weeks ago by holch.

Please Log in to join the conversation.

More
2 months 2 weeks ago #219832 by DenisChenu
I think there are an issue in your post, surely due to an issue with the forum tool here.

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand , plugin development . I don't answer to private message.
The following user(s) said Thank You: lucasbenevides2

Please Log in to join the conversation.

More
2 months 2 weeks ago #219840 by lucasbenevides2
Yes, I have pasted a screenshot and it was converted into characters.

Please Log in to join the conversation.

More
2 months 2 weeks ago #219842 by DenisChenu
Please : use attachements

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand , plugin development . I don't answer to private message.

Please Log in to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now