Array Question Type Issue

More
8 years 1 month ago #102155 by fenjiao
Hi All,

I am having an issue with array type question.
I have created a simple survey using Lime Survey 2.00+ Build 131122 with only 4 simple questions. 3 of the questions are rating about a hotel in different area, which the guest need to choose from this answer list: 'Wonderful, Good, So so... and also Awful'.
Example Question Type: Array
Question:- How you rate your stay at our hotel?
Answer:- Wonderful, Good, So so..., Awful
After I setting up all these, I had clicked on 'Check Survey Logic for this question' button, it came out with a table (refer attachment). Under Relevance section, the [Value] all showed as 0, how can I solve it?

Attached with all the related screenshots.

Thanks in advance!
The topic has been locked.
More
8 years 1 month ago #102162 by tpartner
Replied by tpartner on topic Array Question Type Issue
Do you get the correct presentation and data?

Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.
The topic has been locked.
More
8 years 1 month ago #102606 by fenjiao
Replied by fenjiao on topic Array Question Type Issue
I also not sure whether is correct. Can you help me to check? I can give you the access.
The topic has been locked.
More
8 years 1 month ago #102610 by tpartner
Replied by tpartner on topic Array Question Type Issue
I don't think I need access. Just activate the survey and test it to make sure that your data is being recorded as expected. I suspect this is simply a problem with the display of the Survey Logic File and does not affect the data.

Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.
The topic has been locked.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now