Zero on the y axis of bar graphs

More
1 month 4 weeks ago #220689 by David_B
I am using the statistics analysis tools on Limesurvey 4.3.3 to display some data using a bar graph. The bar graph does not go down to zero on the Y axis, it only goes down to "2". When you look at the graph, you get the impression that there are no responses in two columns unless you carefully look at the Y axis.

How can I force the Y axis to go down to Zero???

Thanks.
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

More
1 month 3 weeks ago #220701 by Joffm
Hi,
I can't reproduce it in 5.1.10
 
What to say?
1. The 4.x. branch had a really bumpy start. 
Your version is more than 15 month old.
There was the "new" relaunch with the 4.4.Release Candidate
Therefore the advice is: "update"

2. This built in "statistic" is not thought to replace your final analysis, which you do with a statistic tool like SPSS, PSPP, R, or EXCEL, OpenOffice, or..
The Limesurvey "statistic" is to have a quick overview during fieldwork.

Nevertheless this seemed to be a bug which is annoying

Joffm


Volunteers are not paid.
Not because they are worthless, but because they are priceless
Attachments:
The following user(s) said Thank You: DenisChenu

Please Log in to join the conversation.

More
1 month 3 weeks ago #220708 by David_B
Thanks Joffm. It doesn't happen for all graphs - it seems to be only when there are no columns with Zero levels - but I'm not sure. It's not consistent.

I will try updating.

Please Log in to join the conversation.

More
1 month 3 weeks ago #220741 by DenisChenu
After upgrading : it it's still an issue : report with a LSA (Survey archive).

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand , plugin development . I don't answer to private message.

Please Log in to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now