Upload turn blank with Google Chrome

More
1 month 1 week ago #200373 by criugmls
Hi

We can't upload files with Google Chrome.

It works perfectly with Firefox, Edge, IE.
Chrome version 83.0.4103.61 (Build officiel) (64 bits)

LimeSurvey Version 3.22.15+200505

You can test here:
limesurvey.criugm.qc.ca/index.php/356217?newtest=Y&lang=fr

Tx

Please Log in to join the conversation.

LimeSurvey Partners
More
1 month 1 week ago #200376 by holch
can confirm the problem in Chrome with your installation.

Please file a bug report.

I answer at the LimeSurvey forum in my spare time, I'm not a LimeSurvey GmbH employee.
No support via private message.
The following user(s) said Thank You: criugmls

Please Log in to join the conversation.

More
1 month 1 week ago #200467 by jelo
That issue is known. Update LS3 to the release from today and check again.
Fixed issue #16346: File Upload modal not working correctly in latest Chromium 83.0.4103.61

github.com/LimeSurvey/LimeSurvey/commit/...18fb943e0c7771f03779

The meaning of the word "stable" for users
www.limesurvey.org/forum/development/117...ord-stable-for-users
The following user(s) said Thank You: DenisChenu, criugmls

Please Log in to join the conversation.

More
2 weeks 3 days ago - 2 weeks 3 days ago #201632 by criugmls
Hi, we made the update to 200603.
Version 3.22.18+200603
The problem was solved.

But today we still cannot upload upload file with Chrome.
It works well with Firefox and Edge.

Is another Chrome update create the problem?

Thank you form your help.
Last edit: 2 weeks 3 days ago by criugmls.

Please Log in to join the conversation.

More
2 weeks 3 days ago #201638 by tpartner
It may be a problem with a Chrome extension. I have no problem with LimeSurvey 3.22.19, Chrome version 83.0.4103.106.

Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.
Official LimeSurvey Partner - partnersurveys.com

Please Log in to join the conversation.

More
2 weeks 3 days ago #201639 by criugmls

Please Log in to join the conversation.

More
2 weeks 3 days ago - 2 weeks 3 days ago #201641 by tpartner
Seems to work for me.


Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.
Official LimeSurvey Partner - partnersurveys.com
Attachments:
Last edit: 2 weeks 3 days ago by tpartner.
The following user(s) said Thank You: DenisChenu

Please Log in to join the conversation.

More
2 weeks 3 days ago - 2 weeks 3 days ago #201645 by criugmls
Thank you.
Can you let me know your Google Chrome version number.
It seem to be related to the latest update (83.0.4103.116)
Last edit: 2 weeks 3 days ago by criugmls.

Please Log in to join the conversation.

More
2 weeks 3 days ago #201647 by holch
He did that already:

It may be a problem with a Chrome extension. I have no problem with LimeSurvey 3.22.19, Chrome version 83.0.4103.106.


I answer at the LimeSurvey forum in my spare time, I'm not a LimeSurvey GmbH employee.
No support via private message.
The following user(s) said Thank You: DenisChenu, criugmls

Please Log in to join the conversation.

More
2 weeks 3 days ago #201649 by criugmls
Can someone can do the test :
Update Chrome to latest version (83.0.4103.116)
Try to upload a file here :
limesurvey.criugm.qc.ca/index.php/356217?newtest=Y&lang=fr

Please Log in to join the conversation.

More
2 weeks 3 days ago #201650 by holch
I tried and I don't think I succeeded. I am not very familiar with the upload question type, so I don't really know what they result should look like. But I see this, when I try to upload a PDF file:


I answer at the LimeSurvey forum in my spare time, I'm not a LimeSurvey GmbH employee.
No support via private message.
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

More
2 weeks 3 days ago #201652 by Joffm
Hi,
I tested in your survey.





Joffm


Volunteers are not paid.
Not because they are worthless, but because they are priceless
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

More
2 weeks 3 days ago #201653 by criugmls
Thank you Joffm,
Can you test it twice.
It seem to work the fisrt time, then stop working after 2 or 3 try.
Really strange.

Please Log in to join the conversation.

More
2 weeks 3 days ago #201654 by holch
Joffm, what version of Chrome are you running? It worked for me before the update (83.0.4103.106 - same as Tpartner).

With the lastest Chrome (83.0.4103.116) it didn't work anymore.

Now I tried the link even in an incognito window and the same result: Not working.

I answer at the LimeSurvey forum in my spare time, I'm not a LimeSurvey GmbH employee.
No support via private message.

Please Log in to join the conversation.

More
2 weeks 2 days ago #201737 by criugmls

Please Log in to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now