Map based Question - not loading when question is conditional

More
2 months 3 weeks ago - 2 months 3 weeks ago #196849 by KhemrajC
Hi,

My map based question is conditionally displayed on the previous question, however I noticed that the map tiles cannot be loaded, please see attachment. And when I clear the conditions, the map is correctly displayed.

Please assist.

Thank you very much.

Best regards
Attachments:
Last edit: 2 months 3 weeks ago by KhemrajC.

Please Log in to join the conversation.

LimeSurvey Partners
More
2 months 3 weeks ago #196862 by DenisChenu
LimeSurvey version and build number ?

We have this issue previously, fixed after, but maybe reappear in 4.X

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand , plugin development . I don't answer to private message.

Please Log in to join the conversation.

More
2 months 3 weeks ago #196864 by KhemrajC
Hi,

LS Version 3.22.9+200317

Thanks and regards

Please Log in to join the conversation.

More
2 months 3 weeks ago #196880 by KhemrajC
Hi,

Any idea?

Thanks and regards

Please Log in to join the conversation.

More
2 months 3 weeks ago #196882 by tpartner
Make sure that AJAX is disabled in the survey theme options.

If that does not work, try placing the map question in a different group.

Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.
Official LimeSurvey Partner - partnersurveys.com

Please Log in to join the conversation.

More
2 months 3 weeks ago #196885 by KhemrajC
Hi,

I avoided changing the inherit option to change the Ajax mode.

I just tried by having it into another group.

It works! Thanks a lot.

However, I am displaying my questions, group by group under different themes.

Should this location question be now in the next group, there is no need to attach any condition for its display which was dependent on a question from the precedent group.

I think it would then be better to have the NEXT button be automatically clicked to go to the next group.

Please advise.

Thanks and regards

Please Log in to join the conversation.

More
2 months 3 weeks ago #196886 by DenisChenu
Arg , checked on 3.22.1 : have the same issue ....

Can you report with a simple lss file with only 2 quuestoons ? One to show or not and the map question please ?

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand , plugin development . I don't answer to private message.

Please Log in to join the conversation.

More
2 months 3 weeks ago #196892 by KhemrajC
Hi,

Please find it attached as per your request.

The first map is stuck in display right from the start.

The second map is able to be displayed but it is very slow to load.

Thanks for reporting it.

Best regards
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

More
2 months 3 weeks ago #196897 by Joffm
Hi,

so it is an issue of the placement, but not of the condition.
The problem only occurs if the map and the condition question are in the same group.


Volunteers are not paid.
Not because they are worthless, but because they are priceless

Please Log in to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now